Wednesday, March 14, 2007

BARCELONA INTERACTIVA

Els dies 15, 16 i 17 de juny, Barcelona es convertirà en un videojoc gegant on els participants (fins a 900 alhora) hi podran jugar a través de missatges SMS.

El videojoc es diu Day of The Figurines i està dividit en tres partides que representen tres hores de la vida a la ciutat, l'activitat va dels fets més quotidians a les catàstrofes inesperades. La manera com els jugadors responen als diversos esdeveniments i la seva relació amb els altres usuaris dóna lloc a la comunitat que sustenta la ciutat, tot a través de missatges de mòbil. D'aquesta manera, el videojoc crea una ciutat paral·lela a la barcelonina que només es mantindrà en vida durant aquests tres dies.

El videojoc, desenvolupat per Blast Theory, es podrà jugar a l'exposició Sonarmática, el vessant més tecnològic del festival de música Sónar, que enguany ha decidit transformar Barcelona de la forma més participativa possible. A més del videojoc, hi haurà altres instal·lacions que ens permeten reconstruir la ciutat al nostre gust (o segons els nostres records), com la instal·lació Yellow Arrow, que a través dels SMS proposa als visitants del festival que escullin un lloc concret de la ciutat i l'assenyalin amb una fletxa groga, que conté un codi únic que fa possible que altres usuaris puguin saber la seva història. D'aquesta manera, s'apliquen les pròpies experiències al paisatge urbà.

També hi haurà una activitat de geocaching, és a dir, amagar i trobar tresors a la ciutat amb l'ajuda d'un GPS. Ja pots amagar un objecte que consideris especial per a tu en qualsevol lloc de Barcelona i inscriure'l al concurs perquè algú altre el trobi. Deixar una sorpresa et permet entrar en l'activitat i que et donin totes les coordenades de la resta de regals. Tens tres dies per fer de pirata a la ciutat, carregar-te amb la tecnologia del GPS i trobar el teu tresor amagat per a l'ocasió.


FONT aquí

No comments: